Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Biciklire milyen fajta festéke...

Biciklire milyen fajta festékeket, lakkot vegyek? (lent minden)

Figyelt kérdés
le fogom szedni a festést kromofággal, aztán vagy rakok rá alapozót, vagy nem (attól függ, ajánljátok e NEM alu vázasra) aztán rátennék (nem tudom hány réteg) matt feketét, vagy fehéret alapnak, majd felvinnék rá néhány helyen 3 színt (szintén matt és nem tudom, hogy hány réteg kéne) Majd valami lakkot is felrakok rá, de ahhoz sem értek, ezért tőletek kérek tanácsot, hogy milyet használjak. A négy szín már megvan RAL skálán, de egyelőre azt sem tudom, hogy milyen fajta festék kell. (zománc, vagy nem tudom, hülye vagyok ehhez)

2015. júl. 20. 21:04
 1/3 anonim válasza:
nem biztos, hogy olcsóbb, de sokkal egyszerűbb, ha elviszed profi műhelybe, pár nap alatt olyanra festig amilyenre akarod, porfestéssel ráégetik vagy színterezik, vagy homokfújják (nemtudom pontosan) és mégsem lesz olyan sufnis hogy megfolyik a festék meg mittudomén. én ezt csinálnám.
2015. júl. 21. 20:13
 2/3 A kérdező kommentje:
jó, de pont az a lényeg, hogy otthon csináljam meg
2015. júl. 21. 21:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Otthon láthatóan kevés szakértelemmel kétféle lehetséges eredményre juthatsz: csúnya lesz, vagy csúnya és rossz is (lepereg, berozsdásodik alatt). Mivel meg kell venned egy valag festéket és lakkot kisker áron, így is elég drága mulatság lesz, nem sokkal többért pedig már megcsinálják neked szépre és jóra, miközben te hideg sört iszol a háttérben.
2015. júl. 22. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!