Hármashatár-hegyre hogyan jutok el kerékpárral/gyalogosan a Keletitől?
Figyelt kérdés
Holnap megyek fel Budapestre vonattal,viszem a bringámat is,hogy tartsak egy ilyen napot is. :)
Szeretnék elsősorban feljutni a Hármashatár-hegyre.
2015. júl. 18. 15:46
1/4 anonim válasza:
én már meg nem mondom, hogy lehet eljutni oda
de azt igen, hogy a 3,1km emelkedő nem lesz kis piskóta!
eddig csak 1x vállaltam be, de 45x mondtam közbe, hogy áh ezt hagyni kell.
2/4 A kérdező kommentje:
Huhhh,az nagyon erős szintemelkedés,inkább hagyom akkor hűvösebb napokra,és csakis gyalog. :)
Ilyen időben ott halnék meg. :)
2015. júl. 18. 16:00
3/4 Krisz85 válasza:
Én tegnap voltam edzésen, 2x másztam meg de annyira nemv vészes montival, én orzágútival mentem úgy már döfi mert nincs áttétel, este ha mész nincs forgalom már, és 7-9 óra között még bőven világos van. Az tény hogy van ahol 11% os a meredekség, harapod a kormányt rendesen. Keletitől egyszerűen, elmész a körútra, körút Margit-híd, átmész rajta jobbra kicsit el a bringaúton és kb 1 km után már kezdődik is a móka. Google- vagy strava-t ajánlom ott meg tudod nézni pontosabban is.
4/4 anonim válasza:
Menj a Kiscelli utca felol! Jo lesz bemelegitesnek :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!