Tescos kerépkpár kilóméter órának mi a 28as kerékhez a kódja?
Figyelt kérdés
2015. júl. 16. 22:15
1/2 anonim válasza:
:DD A kód, amit keresel, a kerék kerülete mm-ben.
2/2 anonim válasza:
le kell mérned a kerék kerületét. legegyszerűbben úgy lehet h megjelölsz a kereken egy pontot vmivel (filsz, kréta) a földön is megjelölöd azt a pontot amivel egy síkba van a keréken megjelölttel. előregurítod a biciklit h egyet forduljon a kerék megjelölöd a földön. (többször is megcsinálhatod h pontosabbat kapjál). leméred a kettő közt valami mérő eszközzel és megadod az órának mm-ben.
még egy lehetőség hogy lemérd az az hogy fejre fordítod a biciklit és valamit körbefuttatsz az abroncson pl szigeteőszalagot az nem csúszik le. és itt is meg kell jelölni egy pontot az abroncson. leméred és ugyan így mint az első tippnél megadod mm ben:) én így szoktam szerintem ez pontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!