Milyen Androidos alkalmazást ajánlotok?
én a decathlonos mygeonaute-t használom, részben magyarított, még nincs igazán kész sem
weboldalát összehasonlítva néhány másikkal, nekem ez tűnt felhasználóbarátabbnak
applikációikat nem hasonlítottam össze, de ennek még elég kezdetleges lehet, mert kicsit buggos, lassú, de azért használható.
Írd be a play-be, hogy
sport tracker
és már adja is a találatokat. Aztán válogathatsz.
Én runtasticot runningot használok.
Endomondot ajánlom akinek kell!! :) Ingyenes verzió is elég. Kalória, átlagsebesség,aktuális sebesség, távolság, idő, stb. Ki jelzi az útunkat is, hogy merre járunk. Telefonról is jól használható, de a webes felület is nagyon jó. Kiírja az összes "edzésünket" teljes részlegességgel, saját útvonalakat hozhatunk létre, stb. Érdemes kipróbálni, nekem bejött! :)
Köszönöm egyébként a válaszokat! :)
ui.: a RunTastic is elég jó.
A runtastic ugyanazt tudja. Viszont nekem az endo olyan útvonalakat jelölt be ahol nem is jártam. Berakott valami parkolóba, hogy ott köröztem, meg hasonlók.
Egyszer végig teszteltem szinte az összeset, hogy melyik a legpontosabb és a runtastic nyert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!