Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Melyik éri meg jobban Btwin...

Melyik éri meg jobban Btwin 500s, vagy Btwin 6.3?

Figyelt kérdés

Maximum 130 ezret adnék ki valami mtb-ért, de nem nagyon tudom milyet vegyek. Szeretnék hosszútávra vásárolni, illetve több km-t letekerni egyszerre. Egy alapgépre akarok beruházni, ami nem törik alattam ketté, ha nekimegyek egy padkának, terepen nem nagyon akarom használni. Azért akarok ilyen bringát venni, mert elég rosszak az utak és szétrázza az ember seggét. Nagyjából 95 kilós vagyok, úgyhogy főleg nem akartam a tesco-ban venni semmilyen biciklit. Szeretnék akár nagyobb távokat is letekerni vele, ezért fontos a kényelem is.

Esetleg más márkájú, más típusú bringa is érdekel, nem ragaszkodok a btwin-hez, csak ezeket lehet kapni ennyi pénzért.

2015. júl. 16. 12:52
 1/2 anonim ***** válasza:
A Btwin 500s nem rossz bringa annak, aki mindenáron összteleszkópos gépet akar, de szerintem a te eseteben semmi nem szól mellette. Ennyi pénzért könnyebb és jobban felszerelt merevvázas bringát kapsz. Ha nem akarod terepen használni, akkor viszont eleve nem érdemes az MTB-k között nézelődnöd, hiszen egy crosstrekking bicó közel azt a komfortot nyújtja jobb menetteljesítmény mellett.
2015. júl. 17. 10:32
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát azért néha napján erdőben is tekernék vele, csak azt mondom, hogy főleg a rossz utak miatt akarok össztelós bicót, mert széttöri a seggem a merev vázas bringa :-)
2015. júl. 17. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!