Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ezek a túrák közül volt már...

Ezek a túrák közül volt már valaki valamelyiken?

Figyelt kérdés

[link]

Kinek mi a tapasztalata.

2015. júl. 13. 10:30
 1/2 tothp ***** válasza:

Kiskunság200, balaton kör200, Rendek300 megvolt.

A "hagyományos" teljesítménytúra filinget ne kersd. Rendezés fapados, de itt nem is ez a lényeg (a rendező maga is letekeri a távot általában a mezőny végén) teljesen önellátó. Igazándiból, mintha kitalálnál magadnak egy túrát, csak itt még vannak néhányan körülötted. kapsz egy itinert. ami néha igényel némi előzetes felkészülést, bár én egyszer sem tévedtem el. A végén egy emléklapot (ezt utólag postázzák Franciaországból)Általában boltokban pecsételsz egy megadott "időablakban".

Az útvonalakról:

Kiskunság: szép, kevés emelkedővel.Itt nagyon betehet egy szeles nap. Igazán csak a a hajósi pincéknél van egy komolyabb emelkedő. nem meredek, csak alattomosan hosszú és "láthatatlan". Itt nagyon betehet egy szeles nap

Balton Kör: talán nem kell bemutatni. végig a Kerékpárúton (vagy a vele párhuzamos műúton. Itt már van némi hegymenet, de ez sem durva).

Rendek: Na itt vannak már dombok. Számomra igazán az volt nehéz, hogy van egy szakasz, amit oda-vissa meg kell tenni (Fertőd) és az engem lehangol. Tempótól függően azért ennek a távnak a befejezése már erősen az éjszakába nyúlik. Az sem segít. Ja és 2014-ben sok eső volt. A legtöbben országútival teljesítik. de volt ott már rekumbens, mtb, trekking, sőt fixi is.

2015. júl. 18. 00:05
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm Az infót
2015. júl. 18. 06:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!