Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ez a markolat jó marokváltós...

Ez a markolat jó marokváltós bringához?

Figyelt kérdés
[link]
2015. júl. 7. 20:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem, ez hosszú.
2015. júl. 7. 21:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem még talán hosszabb, és szarvas. A váltáshoz szűken kell fognom a kormányt, beljebb is kellett tennem a marokváltókat. Nekem így is kényelmes.
2015. júl. 7. 21:48
 3/4 Wadmalac ***** válasza:

A vevői vélemény meglep, nekem a szivacsos markolatokkal nem éppen a hosszú élettartam a tapasztalatom.

De egyébként én kesztyűvel (ami sztem alap) nem látom értelmét a puha markolatnak. Inkább választanék valami erőteljesen recéset, ami jól megfogja a kesztyűt elcsúszás ellen.

Valami ilyet,én spec ilyet használtam évekig:

[link]

Ez sem tűnik rossznak:

[link]

2015. júl. 8. 09:26
 4/4 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy a legtöbb kormányszarv bilincses, és nem bedugós, így a mostani is markolatot is át kell alakítani. Vagy le kell vágni belőle (mondjuk akkor meg kicsi lesz a hely a szarv és a váltó között…), vagy beljebb kell tenni a marokváltót, de úgy meg hülyén fog kinézni.

Amúgy ebből -amit linkeltem- gondolom le lehet vágni. (?)

2015. júl. 8. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!