Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mit lehet tenni annak érdekébe...

Mit lehet tenni annak érdekében, hogy a markolat ne forogjon a kormányon?

Figyelt kérdés

Alu kormány + műanyag markolat

természetesen odapalmatexezni nem akarom

Van valami praktika, ami stabilan rögzít, de később az eltávolítéást sem nehezíti meg számottevően?

2014. máj. 15. 17:57
 1/7 anonim válasza:
Szerintem vedd le a markolatot a kormányról és belülről mosd ki alkohollal vagy valamivel ami zsírtalanítja, majd tett ugyan ezt a kormánnyal is. Előre szólok, hogy még nem próbáltam mert nekem nincsenek ilyesmi problémáim csak nagyon valószínűnek tekintem, azaz lehet nem 100%-os az eredmény.
2014. máj. 15. 19:05
 2/7 anonim ***** válasza:

Én egy kis bluetechet tettem alá. A takarítás nem segített.

Sok nem kell, mert nagyon ráragad és nehéz kb lehetetlen lesz leszedni.

2014. máj. 15. 20:24
 3/7 anonim ***** válasza:
szerezz be egy új markolatot, ami még nincs kitágulva.
2014. máj. 15. 20:36
 4/7 anonim válasza:
100%

Szia!

A kerékpár szervizekbe is hajlakkot használnak. Vedd le, és fújd be vele belülről. Csúsztasd vissza (Ez könnyedén fog menni), és állítsd be, ahogy szeretnéd. Amint kiszárad, (kb pár óra) meg sem fog mozdulni. Remek anyag, hidd el.

2014. máj. 16. 09:04
 5/7 A kérdező kommentje:
Ez a hajlakkos megoldás jónak tűnik és az alkoholos mosdatást is kipróbálom. Igazából új a markolat, ráadásul bilincses, csak az van ráírva, hogy 6 Nm-rel kell meghúzni, én meg biztosan sokkal erősebben húzom meg (bár nincs nyomatékkulcsom) és így is forog egy kicsit. Igaz elég erősen bele kell kapaszkodni, hogy megmozduljon, de én úgy gondolom úgy jó, ha egyáltalán nem forog.
2014. máj. 16. 09:37
 6/7 anonim válasza:
100%
Hidd el, a hajlakk a legjobb megoldás. Ha le akarod később venni, akkor is csak aláfújsz egy kicsit, megmozgatod és már le is tudod húzni. Én is meglepődtem, mikor a szervizben mutatták, hogy ők is ezzel dolgoznak.
2014. máj. 16. 11:06
 7/7 anonim ***** válasza:

A hajlakk jó ötlet. Legközelebb hanyagolom a bluetechet.

Kösz

2014. máj. 16. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!