Bianchi caurus 840 vagy Raleigh Brazil vázszett?
kb egy kutya, mindkettő dögnehéz acél... ami persze nem feltétlenül hátrány, a súlyát leszámítva.
a Bianchi caurus-ok oria csőszettből vannak, a raleigh szerintem reynolds, de ez csak tipp.
Mindkettő elég jó minőségű acél vázat jelent, Oria-nál több rozsdásodást láttam, viszont vastagabb is a falvastagsága, szóval eltart egy darabig, mire megeszi a rozsda.
Raleigh vázakat kevésbé ismerem, de ha a bianchi caurusból fixit csinálsz, borítékolom neked a lábtörést... ha kicsit bedöntöm a sarkamat, már akkor egyenes úton leér a sarkam alsó pedálállásban, pedig nincs egy ló lábam(42)... kanyarban még csak egyszer volt az a lábam alul, amerre kanyarodok, de akkor egy életre megjegyeztem, hogy ezzel a bringával nem dőlünk így...
én tavaly építettem bianchi caurusra, tökéletesen meg vagyok vele elégedve, talán kicsit nehéz, de én is nehéz vagyok, szóval nem a bringa súlyán múlik semmi.
ja és mikor elkezdtem használni ezt a bringát, még javában 120kg voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!