Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Bianchi caurus 840 vagy...

Momate kérdése:

Bianchi caurus 840 vagy Raleigh Brazil vázszett?

Figyelt kérdés
A régi oútim váza eléggé rossz és sérült már ezért cserélni szeretném. Ezen a két vázszetten gondolkodok. Szerintetek melyik a jobb? Egyelőre országútinak de opció a későbbi fixi/ss átépités is. Erre kellene

2015. júl. 2. 13:55
 1/4 anonim ***** válasza:

kb egy kutya, mindkettő dögnehéz acél... ami persze nem feltétlenül hátrány, a súlyát leszámítva.

a Bianchi caurus-ok oria csőszettből vannak, a raleigh szerintem reynolds, de ez csak tipp.

Mindkettő elég jó minőségű acél vázat jelent, Oria-nál több rozsdásodást láttam, viszont vastagabb is a falvastagsága, szóval eltart egy darabig, mire megeszi a rozsda.

Raleigh vázakat kevésbé ismerem, de ha a bianchi caurusból fixit csinálsz, borítékolom neked a lábtörést... ha kicsit bedöntöm a sarkamat, már akkor egyenes úton leér a sarkam alsó pedálállásban, pedig nincs egy ló lábam(42)... kanyarban még csak egyszer volt az a lábam alul, amerre kanyarodok, de akkor egy életre megjegyeztem, hogy ezzel a bringával nem dőlünk így...

én tavaly építettem bianchi caurusra, tökéletesen meg vagyok vele elégedve, talán kicsit nehéz, de én is nehéz vagyok, szóval nem a bringa súlyán múlik semmi.

ja és mikor elkezdtem használni ezt a bringát, még javában 120kg voltam.

2015. júl. 2. 21:11
 2/4 A kérdező kommentje:
Értem. Láttam már Caurusból fixit gondoltam csak nem lehet belőle rossz. Ennyire alacsony lenne a középtengyely?
2015. júl. 3. 01:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem 54es caurus vázam van, hajtókar shimano 500ex a pedál alsó állásban 4-5cm re van a földtől... Amúgy nem végig gyártották oria csőből, colombus os caurusok is cannak.
2015. júl. 3. 13:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Hatalmas különbségek nincsenek a két váz között, én állapot, ár, tetszés-nem tetszés, illetve az acélfajta alapján döntenék.
2015. júl. 3. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!