Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Shimano alivo hajtóműnél,...

Shimano alivo hajtóműnél, mire kell figyelni vásárláskor?

Figyelt kérdés
Van egy Kellys MTB bringám, egy noname hajtóművel. Szeretném lecserélni egy Shimano Alivo hajtóműre. Azt írják, hogy 48-36-26 fogszám. Azt tudom hogy négyszögtengelyes kell, de ez a fogszám okozhat bármiféle kompatibilitási problémát a mostani láncommal stb? Mire figyeljek oda?
2015. jún. 8. 21:31
 1/7 anonim ***** válasza:
hajtást egyben szoktunk cserélni, mivel az alkatrészek egymáshoz kopnak össze.
2015. jún. 8. 23:45
 2/7 Loner5303 válasza:
A hajtóműnél nem lesz gond a kopást illetően, a láncot a racsnival együtt kell cserélni, a hajtóműnek annyira nem számít. Azok a beugró szintű hajtóművek mint az Alivio biztos hogy jó lesz a láncodhoz.
2015. jún. 9. 00:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is egyben szoktam cserélni mindent, de mondták már sokan, hogy első lánctányérnál mind1 de amúgy nem hiszem, hogy egy olyan embernél, akinek ilyen bringája van lenne annyi kerekezés, hogy agyonkoptak volna a dolgok.
2015. jún. 9. 06:21
 4/7 A kérdező kommentje:
Megrendeltem, majd kiderül.. köszi megy a zöld pacsi
2015. jún. 9. 15:29
 5/7 Loner5303 válasza:
Amúgy ha 8 sebességes a bringád, akkor a 42-es fogszámút kellett volna venned szerintem. Remélem megszámoltad a jelenlegi lánckereked fogainak számát, és utána rendeltél...
2015. jún. 10. 23:44
 6/7 Loner5303 válasza:
Vagyis ha 24 sebességes bocs, tehát ha 8-as racsni van hátul.
2015. jún. 10. 23:45
 7/7 A kérdező kommentje:
Megjött felrakták, jó lett! Köszi a válaszokat!!
2015. jún. 28. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!