Szerintetek ez elég jó országúti? Gyors lehet vajon? ( lent )
Shimano 105 váltórendszerrel 8x2 sebesség
- Shimano 105 fékrendszerrel
- Shimano 105 hajtóművel, agyakkal, kormánycsapággyal
- Szegecselt duplafalu Rigida 28"-as kerekekkel
ha jó állapotban van, 90.000ért még meg is érheti, az már más kérdés, hogy nem adnék érte annyit, mivel kb hetente dobnak fel valamelyik oldalra egy egy 105-ös szettel szerelt kecskét 50-60 vagy az alatt.
jófogáson van egy corratec 58000-ért jóformán ugyan ezzel a felszereltséggel, de van egy koszos, de alig kopott alu, sajnos nem tudni milyen vázas, szintén 105-ös szettel szerelt 44000-ért... szóval ha így nézzük, akkor marha sok az a 90ezer egy ennyi idős bringáért így látatlanban egy kép alapján.
90k ért megéri?
az a baj nem nagyon értek hozzá..
Ha én országútit akarnék venni, akkor, de persze ez csak az én véleményem, másnak nyugodtan lehet más. :
A legtöbb acél vázban, ha nem találni rajta horpadást repedést, akkor megbíznék, használt carbon-t soha nem vennék, főleg ha nem eredeti a festése, vagy nincsenek rajta a matricák... Mert a repedt törött carbont könnyű elsumákolni. Alumíniumra kb ugyan ez a véleményem.
Újból acél nincs nagyon, régi acélból csak colombus, reynolds vagy esetleg Oria csőszettből legyen.
Fék rendszert leszarom, csak ne valami ránézésre is ultragagyi legyen. Váltó rendszerből 300rx től felfelé, shimano 105, régi dura ace ilyesmik, campagnolonál a régieken nem volt külön típusjelzés, így ha az eladó nem tudja mivel van szerelve, sokszor kideríthetetlen...
Aluból vagy carbonból max 4-6 éveset vennék itt leginkább a hajtómű kopottságára figyelnék, főleg mert ezeknek azért utána lehet nézni mi van rajta gyárilag, ha azzal is van szerelve és nincs rajta sok kopás, akkor valószínűleg nincs benne sok km... Max 0- párezer... Régi bringa ha jó állapotban van engem sem érdekelne hány sebességes ezeket a mai 9-11es rendszereket értelmezni sem tudom miért vannak...
Jah és soha nem vennék olyan bringát, amit koszosan vagy olajban fürödve árulnak, ez sem szokott jót jelenteni...
És mindig el kell menni megnézni, nem szabad csak úgy házhoz szállítatni egy használt bringát, mert könnyen sírás lesz a vége.
Ez a belinkelt utolsó bringa a tipikus esete, bár nem is outi... Vaxak szettel van szerelve, ellenben zsír újnak néz ki, a vázon semmi márkajelzés, vagy át van festve, ki tudja milyen okból, vagy elsumákolva rajta valami hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!