Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Túratársat keresek?

Túratársat keresek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

20 éves lány vagyok, sajnos a barátaim közül senki nem érez indíttatást arra,hogy pár napos biciklitúrára jöjjön velem, ahol sátorban aludnánk.

Nem tudom,hogy ezen az oldalon szabályos dolog-e társat keresni, ezért nem is írok többet. :)

Esetleg ha valaki tud nem fizetős túratárskereső oldalt, annak nagyon örülnék. Illetve ha valamelyikőtök szintén hasonló problémával "küzd", és szívesen társulna hozzám, vele nagyon szívesen beszélnék a részletekről.

Köszönöm! :)

2015. jún. 6. 20:03
 1/7 anonim válasza:
Szia! Én pl. egy Balaton-körbebiciklizésen gondolkozom mostanában. De más túra is érdekelne, szívesen csatlakoznék. :) 19/F
2015. jún. 6. 21:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Merre laksz?
2015. jún. 6. 23:01
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Van egy rossz hírem. A vadkempingezés tilos.
2015. jún. 6. 23:58
 4/7 anonim válasza:

Utolsónak: Ez nem igaz. Ha huszonnégy óránál kevesebbet töltünk egy helyen, az teljesen szabályos. Huszonnégy óra felett kell engedélyt kérni.

"Az erdőben - annak rendeltetésétől függetlenül - üdülés, sportolás és kirándulás céljából gyalogosan, emberi erővel hajtott kerékpárral, lóval, valamint az erdészeti feltáró hálózat részein sport vagy turisztikai célú, lóval vontatott járművel bárki saját felelősségére ott tartózkodhat, amit az erdőgazdálkodó tűrni köteles" 2009. évi XXXVII. törvény az erdőről, az erdő védelméről és az erdőgazdálkodásról 91.§ (1) cikkely.

"Az erdőgazdálkodó hozzájárulásával szabad az erdőben:

a) huszonnégy órát meghaladóan üdülési, illetőleg sportolási célból tartózkodni, táborozni, továbbá sátrat felverni"

93.§ (1) cikkely

Ezen kívül nincs semmilyen korlátozás erre vonatkozólag.

2015. jún. 7. 07:59
 5/7 anonim ***** válasza:

A "vadkempingezés" a 4. válaszban leírt feltételekkel valóban megengedett. De ez az erdőkre vonatkozik. A Balaton partján viszont szinte összeérnek a települések, azaz a teljes parti sáv belterületnek számít. Itt az önkormányzat helyi rendeletben szabályozhatja a vadkempingezést. 

A túratárs-keresésről: kerékpáros túrázó fórumokon érdemes próbálkozni. Pl. itt:  [link]

2015. jún. 7. 13:37
 6/7 Loner5303 válasza:
Megírhatnád merre laksz, nekem is hasonló túratárs, sporttárs kellene. Egyedül is elmegyek, mert szoktam, de valakivel jobb lenne, persze aki nem 10km/h-s sebességgel megy, hanem akivel haladni is lehet azért... :) Én veszprémi vagyok.
2015. jún. 9. 00:59
 7/7 anonim válasza:

Ugyan már 2 éve kint van a kérdés, de azért ide offolok:

Sikerült itt találni valakit, vagy találni egy ilyen oldalt?

2017. aug. 14. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!