Tapasztalt bringások vélemény?
Pár hete elhatároztam, hogy elkezdek tekerni és ha minden jól akalulna akkor megpróbálnák profi versenyző lenni.
Egy hete el is kezdtem edzeni egy régi csehszlovák gyártmányú favorittal ami kicsit nehéz (15kg). Az edzéstervhez szeretnék segítséget és véleményt kérni + tanácsot.
Pár adat az elmúlt hétről. 90km-ert volt amit legtöbbet letekertem egyhuzamban 31km/h átlaggal, utolsó 10-15km dombos terepen volt.
+ egy tempósabb edzés- 1 óra alatt 35,4km-ert sikerült letekerni- 173-as átlagpulzussal- ami nekem a tejsavküszöbtartományba esik. (170-176 HRM)
Az edzéseket így gondoltam-
H- 3h- 125-145 HRM + súlyzózás
K- 4h- 125- 145 HRM
SZ- 1h bemelegítés + 2"kemény tempó 2"laza tekerés (1 órán át) +1h levezetés
CS- 1h 30min 125-145 HRM
P- 3h 140-160 HRM + súlyzózás
SZ- pihenő
V- 5h 140-150 HRM
Azért döntöttem a kerékpározás mellett, mert mindig is jó voltam az állóképességi sportokba a lábaim inkább mindig tömöttebbek voltak a felső testem pedig olyan gizda. A cooper teszten (12 perces futás) 3 900m volt a legjobbam (ekkor súlyban is elég jó voltam 61KG- per pill kicsit felszedtem 75KG vagyok)
24F
Előre is köszönöm a válaszokat, kritikákat és a véleményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!