Tegnap hegyi bringázásra használtam a hegyi bringámat, megszűnt az első fékben a fékerő?
Figyelt kérdés
Szóval a tárcsafékekhez még nem értek, hétvégéig nincs időm szétszedni, de addig is szeretném tudni, vajon mi lehet a problem.
tehát elég poros úton használtam, elsőre furcsa hangja lett, mikor húzom, mintha kavics lenne a pofán, aztán megszűnt teljesen a fékerő.
az olaj rendszer biztosan jól érzi magát, azon érezni, hogy nincs problem, akkor lehetséges, hogy a fékpofa adta meg magát cirka össz 3-400km rendeltetésszerű, tehát terep használat után?
2015. jún. 2. 19:25
1/5 anonim válasza:
Nem valószínű,tárcsa, fékpofa kikap lecsiszolod körkörös mozdulattal a fékbetétet, a tárcsát meg úgy, hogy a kereket forgatod, 100%-os alkohollal megtisztítod.
2/5 A kérdező kommentje:
na jó kezdem feladni, szétszedtem, a tárcsát lemostam tárcsalemosóval, vettem új pofákat, és még mindig 0 fékerő, totálisan rászorítva is csúszik és visít... fogalmam nincs mi lehet... ráadásnak az a kis csavar, ami a helyén tartja a fékpofát beleszakadt a menetbe...
2015. jún. 12. 16:37
3/5 A kérdező kommentje:
nah, legurultam a hegyről és megoldódott... már csak az a kérdés, hogy a beszakadt menetes csavart meg lehet e valahogy mahinálni, vagy mikor elkopik a fékpofa, akkor kuka az egész fék?
2015. jún. 12. 19:05
4/5 anonim válasza:
vidd be egy szervízbe és kérdezd meg hogy tudnak e kezdeni valamit a beszakdt csavarral ha nem akkor a következőbe és így tovább. biztos találsz vlami szakit aki megoldja-nem feltétlenül bringa szervízben.
5/5 A kérdező kommentje:
egyenlőre oké így, mewrt faszán működik, amennyit meg használom ezt a bringát, szerintem pár évet el lesz.
2015. jún. 13. 15:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!