Milyen kerékpárt érdemes vennem?
Figyelt kérdés
Főként túrázásra használnám nyáron 50-100km-es távon kb heti 2x. főként kényelmesség a lényeg!
Olyan 70e Ft körüli összegre gondoltam..
férfi, 182cm 75kg.
2015. máj. 25. 17:55
1/7 anonim válasza:
ha valaki ajánl neked itt egy gyári új bringát 70 ezerért azt le fogják ugatni mert CSAK HASZNÁLT BRINGÁT SZABAD VENNI ,ezt fogják mondani,úgyhogy inkább nem linkelek neked új biciklit...
2/7 A kérdező kommentje:
Szia akkor küld el privibe! köszi
2015. máj. 25. 18:03
3/7 anonim válasza:
nyilván oka is van annak, hogy lehurrogjuk...
4/7 anonim válasza:
Mivel újonnan 70k körül kínai ipari hulladékot lehet venni, használtan meg akár egy 20-asért kaphatsz egy rendes Shimano (akár felső kategóriás Deore) szettes montit, ami jó példány kifogása esetén kb. 5-10 k ráfordítással a végtelenségig el fog gurulni, míg a 70k-s kínaival csak szívni fogsz, 100 km-es túrán átlag 4-5 szereléssel.
5/7 A kérdező kommentje:
REndben es hasznaltba milyet erdemes Venni?
2015. máj. 26. 15:02
6/7 anonim válasza:
Divatjamúlt krómozottat szerintem semmiképp ne, inkább
használt Hauser Grizzly-t mondjuk.
7/7 anonim válasza:
Használt piacon ugye nem univerzális a kereslet, mi meg nem ismerjük a pontos igényeid, nem tudjuk hol laksz stb., ezért nincs sok értelme konkrét bicikliket linkelgetni. Erre a felhasználásra én montit (a nyomott ár miatt), vagy trekkinget (kényelemben általában jobb) keresnék. Nem árt ha nagyjából értesz az alkatrészcsoportokhoz és a szereléshez, hogy tudd, mit kell nézni a delikvensen, vagy van ilyen ismerősöd, aki tud segíteni az átvételnél. Ha nem, akkor némileg csökkenthető a kockázat azzal, hogy kerékpárbolttól vásárolsz (persze az ár magasabb lesz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!