Hol működik Győrben a "lomos" piac? Kerékpárt szeretnék venni és úgy hallottam hogy oda érdemes elmenni. Tényleg ki lehet fogni jó állapotú márkás kerékpárokat?
Nem gondolnám, de ha mégis akkor az 90% ,hogy lopott. Amikor a húgom kerékpárját ellopták akkor is a rendőrök mondták ,hogy az ilyen "piacokat" érdemes végigsétálni mert nagy az esélye ,hogy ott lesz.
Kerékpárt kerékpárboltból kell venni (van ahol foglalkoznak használttal is), vagy esetleg nagyobb sportáruházból (pl. decathlon).
Elmész és megnézed. Írsz róla adás-vételit és kész. Ha kiderül, hogy lopott és elkapnak vele, akkor szívás, mert vissza kell adni a tulajnak, de legalább nem csuknak le. Vannak külföldről behozott lomos biciklik is, azok nyilván nem lopottak, de papírt mindenképp írj.
Első:
Ez nem orgazdaság te nagyokos.
Ha valaki el akarja adni a biciklijét az miért lenne orgazda, csak mert a piacon árulja??
Gondolkodni is kéne.
Második: A másik nagyokos.
Miért kéne szaküzletből biciklit venni? Rengeteg használt bicikli van jó áron. Ezzel az elborult logikával senki sem venné meg a használt bicikliket sőt semmilyen használt terméket. Ráadásul a bicikliboltokban is lehet lopott bringát venni.
#3-as: köszönöm.. tudom ,hogy okos vagyok.. :D
Ezért is segítek itt másoknak a véleményem megosztásával, tudásom átadásával... :) Örülök ,hogy ezt van aki észreveszi.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!