Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Komplett szett csere hogyan...

Komplett szett csere hogyan történik?

Figyelt kérdés
Van egy merida 2013 93-as kerékpárom,tiagra szettel és shimano whrs30-as kerékel.Most szeretném az egész szetett lecserélni ultegrára.A kerékre csak 10-es fogaskoszorú megy fel,ennek megfelelően szeretném alakítani.Sajnos csak ugy tudom megvenni hogy apránként veszem meg,mikor melyik lesz olcsón.Jelenleg most egy komplett hajtóművet tudnék vásárolni,Shimano Ultegra Fc -6750 compact,itt az apron van fent.A kérdésem az lenne hogy ezt be lehet majd szerelni a kerékpáromba?És a további alkatrész vásárláshoz tudtok majd segíteni hogy melyik lesz majd megfelelő?
2015. máj. 22. 19:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ha apránként veszed lehet,hogy jobb lenne ha egyszerre raknád össze,igy pl nem fog ugrálni a lánc,ha például fogaskereket cserélsz,és lánc marad. Legalábbis én anno igy csináltam megvettem egy valamit rá,és eltettem,aztán meg ha megvolt minden összeraktam.
2015. máj. 22. 21:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát én is úgy gondoltam,mikor miből lesz akció vagy olcsó.:)
2015. máj. 22. 22:37
 3/4 A kérdező kommentje:
Csak nem szeretnék úgy járni hogy megveszem és majd nem lesz kompatibilis az egyik a másikkal..
2015. máj. 22. 22:38
 4/4 anonim ***** válasza:
igen,outiknál benne van a pakliban,ha üzletből veszed,normálisabb kerékpár bolt akkor kérdezd meg ,hogy vennél egy ilyen váltót,akkor ahoz milyen fékváltókarok passzolnának, mondjuk. megmondják mi mivel passzol,megveszed őket,és majd elviszed az alkatrészeket külön és összerakják,igy nem kell fél napot elszenvedni az állitgatásokkal.
2015. máj. 23. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!