Ajánlanátok jó nyerget?
Figyelt kérdés
4 ezer forint környékén szeretnék venni nyerget, ami hosszútávon is kényelmes. Tudom, hogy ez lehet emberfüggő, de olyanra vagyok kíváncsi, ami nektek már bevált. Ha tudtok, akkor eBikeról linkeljetek, köszönöm.2015. máj. 16. 10:55
1/3 anonim válasza:
Ez épp 4000 Ft, én mostanában rendeltem egy ilyet, még csak kb. 50 km volt a legnagyobb táv, de meglepően kényelmes, pedig betétes nadrág nélkül használtam idáig. Szerintem másnak is jó lehet, mert az ebike-on is elég jó értékelést kapott és a testbike-on is sokan méltatták.
2/3 anonim válasza:
nekem a Viper ülések eddig beválltak
3/3 anonim válasza:
mármint a Selle Royal Viper nyereg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!