Kotyog a kazettás sorom!? Shimano 105 (1055)
Nekem a montimon van 9 sebességes shimano koszorú és kazetta. Még régebben belefolyattam a zsíroldót az egész hátsó részbe, így szét kellett szednem mert beragadt a racsni. Láncfogó mindenképp szükséges, anélkül nagyon nehéz leimádni, az elején nehezen indult meg nekem is. A menete sima jobbmenetes.
Amikor én leszedtem a fogaskerekeket, kivettem a kónuszos tengelyt és a csapágygolyókat, imbuszkulccsal nem tudtam a kazettát levenni, mert elforgott benne az a méretű, aminek jónak kellett volna lenni. Azt hiszem egy dugókulcshosszabbító viszont tökéletesen illett bele és leszedtem. :D Aztán visszaraktam, mert megjavult valamitől a kazetta. Most így másfél év után kezdett kicsit kotyogni oldalirányban, legközelebb megnézem mi lehet az oka.
"szóval még a sort sem bírom leszedni. "
Többféle bordás szerszám van, a tiéd biztosan odavaló?
Vagy lehet ilyen kellene nekem, mert gyorskioldós az agyam. De a kotyogást hogyan tudom megszüntetni? Imbuszcsavart nem találok sehol.
https://www.youtube.com/watch?v=mmlLgj_b8e0
2:22, de előbb le kell venned a fogaskerekeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!