Szeretnék elkezdeni országúti bringázni azonban nem akarok túl drága bringát.100e Ft környékén vannak már jó bringák kezdőnek?
bikemag apró rovatába nézz szét, ott tuti találsz, de ha kicsit rá tudsz szánni, akkor rose bike, canyon ár érték arányban verhetetlenek,
kezdésnek tényleg nem kell túl jó bringa, de ez is visszaüt idővel,
én úgy gondolom és úgy is tapasztalatam, hogy egy bizonyos érték felett már nem ad annyit egy bringa, volt 1,8 milkás pinarellom is, precíz volt mint egy svájci óra, atom merev és könnyű, de a szett rajta méregdrága és nem is bír sokat, szerintem ezeket tényleg cska versenyre évente 10x kell elővenni a vitrinből és csak versenyen kihajtani a beled vele, edzéshez egy alap gép is jó, a beállítás sokkal fontosabb, meg a vázméret
pl ha belegondolsz hogy egy Dura ace szett áráért 5 teljes sora szettet kapsz ami tovább is bírja, igaz dög nehéz, de edzésen kit érdekel?! ott úgysem az számít, ha tehetséges vagy a bringában akkor mindegy, van aki acél bringával veri a műzlizabáló karbon húszárokat /mondom ezt úgy h nekem is karbon bringám van/
én 20.000ft ért vettem pár napja egy régi puch-ot,
+ vettem egy tiagra agy ste-et, 2 felnit,
uh, most van egy régi csotrogányom, ami jó kerekeken gurul, aztán majd alakul tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!