Miért van ennyi igénytelen kerékpáros?
Nem tudom, mi elég szegények vagyunk, de egy sikító lánctól frászt kapnék... Az igényes, szép, drága bringa más kérdés, de vannak alapdolgok.
De én is rengeteg borzalmas hangú lácot hallottam már, nem tudom, hogy bírja a tulaj.
Nekem is nyikorog a fékem és koszos a bringa... de más baja nincs...
Terepkerékpáros vagyok és nem mosom le minden használat után, hisz a következő menet után ugyan olyan mocskos lesz... Ha valamit kell szerelni rajta megcsinálom... olajozom rendszeresen meg a telót fújogatom ápoló sprével stb... (azért takarítás is van főleg a hajtásláncon.)
Aki viszont nem sportolni használja nem fog vele foglalkozni csak ha már baj van vele. A másik meg ,hogy aki munkába jár vele stb. az jellemzően valami olcsóbb kerépárt használ, hogy kisebb legyen a veszteség ha ellopják... mert bizony ezzel is számolni kell.. mert a rendőrség szarik rá... csak a traffipaxaikra büszkék.... mást nem tudnak....(tisztelet a kivételnek, mert van az is)..
" a következő menet után ugyan olyan mocskos lesz.."
Ennyi erővel minek eszel, ha utána úgyis megéhezel.
Nézd, olyan is van rengeteg, a ki két műszaki közt még hűtővizet sem ellenőriz az autójában. Az a tecsós bájk jóval kisebb érték, hát persze, hogy azt még jobban lexarják.
Ez az a szemlélet, hogy nulla költséggel vigyen el A-ból B-be, az 5 perc havi karbantartásra szánandó időt is beleértve a nullába.
Ők tolják be a teljesen szétesett, szétrohadt, leszakadt bowdenes, működőképes fék nélküli bringát a szervizbe, hogy "nem megy ez a xar", de csak akkor, amikor már tényleg moccanni sem képes szegény paci.
Van, aki becsüli és értékeli a tulajdonát, van, aki tojik bele, van, aki meg annyira nem ért hozzá, hogy meg sem fordul a fejében, hogy ezt illene ápolni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!