Ha a kerékpáros mez háton levő zsebébe teszem a telefonom onnan könnyen ki tud esni, vagy megsérülni?
'A' kerekparos mez? igy altalaban, van egy ilyen altalanos szabvanyu kerekparosmez, ami a vilagon mindenhol ugynugy nez ki? Ugyanolyan szabassal?
Picit gondolkozz el es kerdezd meg ezt ujra, de ertelmesen.
A kerékpáros mezeken mindig kb. ugyanott van a hátsó zseb. Legalábbis én értem a kérdést.
Abból a zsebből normális esetben semmi nem esik ki. Viszont, ha elnyalsz, akkor jó eséllyel igen.
Első, igen van.
Amúgy nekem a Decathlonosból nem szokott kiesni, mert egyrészt elég mély, másrészt a szája elég szoros. Most viszont amit a Lidli akcióban vettem egyet, annak laza szája van, a telefonomat nem annyira merem belerakni, de a müzliszeletnek jó az.
kedves kérdező,
attól függ h montizol, vagy országtizol-e de a gond ott van inkább ha mtb -al esel, pl átesel a kormányon és a telód beesik a bokorba pl, vagy pocsojába, akkor még segítséget sem tudsz hívni, két dolgot tehetsz, vagy tube-ot használsz, /én évek óta ezt használok, és nagyon bejött, nincs tele a hátsó zsebem, nem nedvesedik és ázik el a telóm, a kulcsom és nem zörög/
vagy lezárható zacskóba, egyébként a youtube on a GCN videókat nézzed, többet tanulsz belőlük, mint bármiből ha bringázásról van szó, ott van is egy rész pont erről, hogy mit és hogyan érdemes a hátsó zsebbe pakolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!