Persze persze. és szerinted a fék minek van a biciklin? Azért, mer fixi, attól még lehet rá féket tenni. Semmi kedvem ahhoz, hogy unatkozó rendőrbácsik birságoljanak meg.
de amúgy nagyon túlmisztifikálod a lejtőket, meg szart se értesz a bringákhoz. ugyanis hegyet mászni nem tudsz nagy áttétellel, a kisebb áttételnél meg nem kell akkora erő a fékezéshez se. Arról nem is beszélve, hogy a lejtős nagy sebességhez alacsonyabb fordulaton sokkal magasabb cadence kell, amit ha nem tud kipörögni a lábad, lassítani fog, mint egy motorfék, ha nem akarod, akkor is.
2015. ápr. 16. 23:53
12/15 anonim válasza:
Én fixit hajtok már lassan 8 éve és szerintem nincs ebben semmi életveszélyes, ha annyira elfárad a lábad, hogy nem tudsz vele fékezni ott az első fék amibel fékezel és utána a lábaddal letudod könnyedén lassítani az egészet. Egy nagyobb emelkedőn is simán fel lehet menni vele persze kell hozzá egy kis láberő (nem mondom, hogy egyszerűbb mint váltóval), olyan nincs, hogy hegynek lefele nem tudsz lelassítani, mert ott van a lábad és az első fék mondjuk én néha átrakom a lábam a vázra, hogy ne kelljen idiótán tekernem a semmiért. Városban állja meg igazán a helyét, ott tökéletes, aki tapasztalt az nem csinál vele hülyeséget. Én most váltottam egy State Bicycle Co. Undefeatedet (ezüstben) én nagyon megvagyok vele elégedve. Ezek a divatfixis hipszterek meg csak annyit mondok inkább, hogy-iritálóak.
2015. jún. 27. 19:04
13/15 Wadmalac válasza:
#12:
Piros pont a fékért. :)
De rendőr ellen egy fék kevés. Meg azért adódhat olyan helyzet, ahol nagyon kevés az első fék.
2015. jún. 29. 09:26
14/15 anonim válasza:
még nem láttam olyat, hogy fékhiányért büntet a rendőr. azt mondod, kontrás a bicó, és kész :D
2015. júl. 1. 12:17
15/15 Wadmalac válasza:
Abban a világban, ahol egy lámpákkal, fényvisszaverővel telerakott tökéletes állapotú országútival megbírságolnak, mert nincs csengőd, jön majd az egy fékért büntetés is.
Mert a KÖHÉM bizony előírja. A rendőrnek meg hozni kell a havi sarc kvótát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!