Ajánlana valaki olyan biciklisfutár munkalehetőséget ajánlani, ahol 18 éves kor alatt, nyáron lehet munkát vállalni?
Figyelt kérdés
Nyárra szeretnék bringásfutár lenni (max. 1-2 hétre) de még nem múltam el 18 (17 éves fiú vagyok, októberben leszek csak 18).2015. ápr. 12. 22:24
1/2 anonim válasza:
biztos sikerül, kisfiam, amikor az egész nyár a szabadságolások miatt holtszezon a futárkodásnak...
2/2 anonim válasza:
1. válaszolónál a pont.
Amúgy.. 1-2 hétre munkát találni, pont olyat amilyet szeretnél.. én nagyon kívánom, hogy sikerüljön! De nem igazán így szokott ez menni.
Ismerősök körében kérdezd meg mondjuk fb-on, hogy valaki szeretne-e a nyáron 1-2 hétig biciklis futárral kiszállítani.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!