Csepel Woodlansd Sport kerékpárról vélemények, és egyéb kérdések?
Ha minden jól megy, akkor húsvét után egy ilyen biciklinek leszek a gazdája (26-os kerekekkel és 20-as vázzal, rikitó piros színben), és kérdezem, hogy kinek mi a véleménye ezzel a biciklivel kapcsolatban?
Újonnan 95K lenne, de a srác akitől hoznánk (normál bicikli bolt) azt mondta, hogy 80K-ig le tud menni, és a mostanimat és beszámíttathatom, szóval ~65K-ér jutnék hozzá, és itt jön egy olyan kérdés, hogy (bocsánat de nem vagyok benne a biciklis témában nagyon) teljesen alap lenne a bicikli, és a fékpofák a felnin fognának (?), de én nem szeretném azt, hogy onnét a fekete festéket lekoptassa, szóval arra gondoltam, hogy tárcsaféket rakatok rá, de nem tudom hogy mennyire érné meg, haveromnak tárcsa fékes a biciklije, de azt mondja, hogy ha lemossa a biciklit, akkor utána magasnyomásúval (levegővel) kifújatja a vizet a fékből, vagy kiteszi a napra, hogy minél előbb száradjon, különben annyit fog, hogy talpal előbb megállítja, és ez az ami miatt félek leginkább, mert ha én egyszer elindulok biciklizni, akkor az esetek 99%-ban tuti hogy kihajtom a bicikliből a 21 sebességet, és hát onnét nem éppen 2 másodperc megállni, sikerült már 60 km/h sebességgel tekerni, és hát kerékcsikorgatás lett a vége, mert a kocsival jövő meg vette figyelembe az elsőbbségadásra kötelező táblát.
No meg olyan kérdés még, hogy mennyire lenne jó a Woodlans Sport egy kisebb terepezésre, itt nem kell komoly dologra gondolni, egy földes, kicsit homokosabb úton mennyire lenne neki egészséges, meg néha néha egy kisebb ugratás kb 4 lépcsőfok magasságból, mivel a Hauserem mindenféle teleszkóp nélkül 7 évet ment alattam, és 7 év alatt az ugrazásokkal nem tudtam benne kárt tenni, akkor azért a Woodlands nehogy köhögősre vegye majd alattam.
Elsősorban iskolába járás lenne a fő cél, és városi/terep közlekedés.
A válaszokat/véleményeket előre is köszi!
U.I.: bocsi a regényért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!