Hátul négyesből leugrik a lánc ötösbe. Mitől?
Előrefele tekerésnél nem, úgy csak néha van "megakadó" hangja, viszont ha hátrafelé tekerem, akkor vagy rögtön, vagy egy-két fordulat után ledobja ötösbe. De akkor is, ha nagyon lassan teerem hátrafelé. Elkezd "kibújni" a lánc a fogaskerékből, és leesik ötösbe. De csak négyesből. A többi fokozaton nincs ilyen gond. Mi lehet a baj?
Tudni kell, hogy a láncot lecseréltem, és azután jelentkezett a probléma. A hátsó fogaskerék kb. 1 éves.
Beallitas kerdese.
Meg lancot sorral egyutt cserelunk ocsem!!!!Most te lecserelted.Az uj lanc a kopott sorral szopik:)
Elvileg igen.
De lehet te 1000 mas meg 10000km-t teker egy szezonban.
Ezt csak te tudhatod.
Szerintem is.
A vadiuj lanc szemei amik kerekek,szenvednek a lekopott,kihegyesedett szron.:)
A kopott lánckeréktől lehet, meg a keresztben álló lánctól, ennek semmi köze a váltó-beállításhoz (aki nem vette észre, hátrafelé tekerésnél esik le, ott a váltó nem szólhat bele).
A keresztbe álló lánc (vagyis a lánc a hátsó lánckerékről az elsőre ferdén fut át, túl távol van egymástól a két lánckerék síkja) meg lehet egy rosszul választott középcsapágy-tengelyhossz eredménye is. Elöl a legkisebb lánckerék meg az alsó villa közt jó tengelyhossznál csak 4-5 mm távolság van.
Vagy simán keresztbe vagy váltva.
Köszönjük malacka!
Ugyanazt elmondtad mint a előtted lèvő,csak mellè agyaskodtál.:(
#8: személyi értelmi problémád, has nem fogtad fel a plusz információkat. Én segíteni jöttem, a kötözködéseddel húzzál el valami trolloknak gyártott topikba.
Gondolom ugyanaz a hím nemiszerv vagy, aki sorozatban csak trollkodni jár a hozzászólásaimra.
Magadat minősíted.
#9!!!Te nem vagy troll kicsit se,csak embereket hasonlitasz nemi szervekhez :D
Erre ami te vagy megfelelő szò sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!