Miért gyártanak autószelepes kerékpárgumi belsőt?
Figyelt kérdés
és hogy a p**ba kell felpumpálni,******** meg akik kitalálták,és a kedves családjukat is üdvözlöm:)2015. márc. 26. 17:59
1/15 anonim válasza:
Szerintem te presta szelepesre gondolsz, és attól hogy ilyen bal*asz vagy, nem kívánom neked azt mint te a gyártóknak.
2/15 A kérdező kommentje:
Nem presta szelepes. De ha te olyan ügyes vagy,légy olyan szíves,és pumpáld már fel nekem!:)
2015. márc. 26. 18:22
5/15 anonim válasza:
A szelepsapkát levetted? :D Komolyan a 2 hetes kismacskám fel tudja pumpálni a kerekemet csak szólnom kell neki.
6/15 A kérdező kommentje:
Levettem a szelepsapkát persze.De vedd már fel videóra a két hetes kismacskádat,amint felpumpálja a biciklid gumiját.Hátha tanulok belőle:D
2015. márc. 26. 20:49
7/15 anonim válasza:
Olyan pumpával, más szóval légsürítővel b+ amin van autószelepes fej is. Tetszőleges kerékpárboltban kapható, különböző színekben is. Vagy ha nem vásárolsz pumpát, eltolhatod bármelyik közeli benzinkútig is.
8/15 anonim válasza:
Elképzeltem ahogy a tűszelepes pumpát nyomkodja a gyerek bele. XD
9/15 anonim válasza:
Tuti kamu kérdés.
Aki már ennél fennakad, azt el sem tudom képzelni, hogy képes kerékpározni:D
10/15 Wadmalac válasza:
Veszel egy értelmes kerékpár-pumpát.
Azok alapból tudják a motorszelepet.
A műhelypumpák is motorszelepesek, éppen a más fajtákhoz van hozzá adapter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!