Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen biciklit vegyek 60-70k...

Milyen biciklit vegyek 60-70k körül?

Figyelt kérdés
Javarészt erdős túrákra szeretném használni, első teleszkópos legyen, 21 sebességes. 175 cm vagyok.
2015. márc. 14. 15:35
 1/9 anonim ***** válasza:
Altrix hazai bringát is láttam ennyiért , Decatlonba érdemes benézni , ez a legolcsóbb . Barkács - Ósön-Teszkó amatőr cuccot árul ennyikért .
2015. márc. 14. 15:56
 2/9 anonim válasza:

gepida alboin 200- at tudom ajánlani túrákra, bár legtöbb helyen drágább 70 ezernél.

Ha érdekel akkor itt meg tudod nézni az ajánlatokat:

[link]

2015. márc. 14. 16:00
 3/9 A kérdező kommentje:
És esetleg milyen mtb-t ajánlanátok ami ténylegesen meg is állja a helyét terepen?
2015. márc. 14. 17:15
 4/9 anonim ***** válasza:
Ennyiért maximum használtat és azok közül is jól ki kell fogni. Újonnan egy terepre ténylegesen használható monti ennek kb a duplájától kezdődik. Innentől kezdve viszont szét kell nézni olxen, tesbikeon, vaterán stb., hogy mi a választék.
2015. márc. 14. 17:36
 5/9 A kérdező kommentje:
Akkor egy kicsit pontosítok. Kimondottan terepre keresek kerékpárt. Lehetőleg ne szakadjon szét a váz terepen pl erdős útakon, mint pl a DH. Padka, árok ugrásnál azért ne szakadjon össze. Ne azt firtassuk, hogy 70-ért mit kapni mit nem. Akkor ajánljatok olyan bringát ami anyag minőségileg nem szar és nem 500k-nál kezdődik. :) 60kg vagyok és 175 cm. Ehhez mérten kérnék segítséget.
2015. márc. 15. 01:22
 6/9 anonim ***** válasza:
A helyzet az, hogy a kereslet és a kínálat nem találkozik. Itt te olyan szavakat használsz, hogy DH. Ez már önmagában olyan 3-4százezret feltételez csak a biciklire, és felszerelésről még szó se volt. Ennyiért még tárcsaféket sem kapsz, pedig az még gyenge terepre is minimum erősen ajánlott. Attól meg az ég óvjon, hogy valami Tesco gazdaságos kétkerekű fémhulladékkal állj neki hősködni. Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de az igényeidnek megfelelő kerékpár nem létezik.
2015. márc. 15. 20:03
 7/9 anonim ***** válasza:

[link]

Ilyesmit vennék a helyedben, kaparj még össze 20 ezret.

2015. márc. 17. 18:32
 8/9 A kérdező kommentje:
Link 404 errort ír
2015. ápr. 4. 20:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Mert már kb. 2 hete küldtem, azóta megvették.
2015. ápr. 4. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!