Outisok, milyen külsőt használtok?
Az enyémen Schwalbe Lugano van, de a hátsó kezd szétmenni, valami beleállt régebben.
Most Duranot néztem ki, jókat írnak róla.
Amiket eddig használtam:
Schwalbe Lugano, Continental Ultra Sport, Contintental Ultra Race.
A lugano tökéletes edzőgumi, de versenyre nem jó az alacsony nyomásérték és a gyémántminta miatt. Az ultra sport már jobb mert 8.5 bar-t bír, de ha teheti az ember akkor ultra race-t vegyen mert az defektállós.
"Outisok, milyen külsőt használtok?"
Így szól a kérdés, én leírtam mit használok, nem írtad le a kérdésben, hogy leírjam, hogy miért jó/rossz. Zefir-t használok 19 mm-es szélességben. Defektet országúton nem igazán szoktam kapni, én a minőségre mentem idáig, meg a jó ár-érték arányra. Szerintem bármiféle Schwalbe/Conti is lehet.
Vittoria Zefir, Michelin Tracer (újabban Dynamic néven) vált be eddig legjobban. Mindkettőt illik rendesen keményre fújni, különben begyűjti a kígyómarást.
Vitoriával egy bajom volt, oldalfala gyorsan revül és kiszőrösödik.
Próbáltam már Maxxis Detonatort, gördülésre, kopásra elég jó, de hamar megcsúszik, nem lehet vele akkorát dönteni, mint egy Michelinnel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!