Budapesti vasútállomásoknál van kerékpár tároló?
Ott lehet (mered) hagyni a bringát napi 8-10 órára?
A kérdés adott, végre költözünk el a fővárosból és melóba a legegyszerűbben bringa+vonat kombinációval jutok el.
Melóhelyen és környékén nincs megoldva a bicikli tárolás és a vonaton sem cipelném magammal.
Nem egy zsír új bicaj, de azért ott motoszkál a kérdés, hogy mennyire biztonságos dolog otthagyni.
8-10 óra alatt 20-szor ellopják. Akármilyen szakadt, roncs a kerékpár, el fogják vinni. Ami nincs 10 méter mélységig lebetonozva, azt lopják.
Kerékpárt köztéren hagyni felelőtlenség, még ha csak 5-10 percre is van otthagyva. Te naponta 8-10 órán át hagynád ott valahol, ezt lazán kifigyelik, és elviszik.
Kösz a választ.
Reménykedtem benne, hogy azért már az ilyen B+R jellegű helyek is be vannak kamerázva és figyelnek rá.
De akkor mi lehetne a megoldás? Talán benzinkúton ott lehetne hagyni?
100k Ft-os bringámat az egyetemtől lopták el, úgy hogy vannak kamerák is, csak épp a bringatárolóra nem lát rá...
Igaz, itt én voltam a marha, és nem is volt egyedi eset, de akkor is.
Ha nincs megoldva a munkahelyen a kerékpártárolás, akkor szerintem nem kell erőltetni ezt a dolgot, ha sokszor elviszik az olcsó, roncs bringát, az is sokba fog kerülni egy idő után, nem beszélve az állandó izgulástól, hogy vajon kibírt-e még egy napot, vagy meló után egyenesen a használtkerékpár-árushoz menjek újabb potenciális áldozatot keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!