Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Hol lehet új bringákat kipróbá...

Hol lehet új bringákat kipróbálni?

Figyelt kérdés
Vásárlás előtt állok és szeretnék minél többet kipróbálni. Eddig a Hervisben és a Decatholnban tudtam csak, de ott nem találtam meg a legjobbat. Női kerékpárokat keresek.

2015. márc. 1. 17:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Se a Hervist se a Decathlont nem ajánlom. Látogass el egy rendes kerékpárüzletbe. Nem tudom hol laksz (bár a kérdés szempontjából elég fontos infó lett volna), de egy közepes méretű városban már találhatsz egy-kettőt.

Tisztességes boltos nem is hagyná, hogy kipróbálás nélkül vegyél bicajt.

2015. márc. 1. 17:19
 2/4 A kérdező kommentje:
Jogos, nem írtam meg, hogy Budapest vagy környékén bárhol jó lehet.
2015. márc. 1. 17:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Akkor nyert ügyed van, Budapesten hemzsegnek a bicajos boltok. Ha szerencséd van még kifoghatod az év eleji árukisöprések végét és jócskán leakciózva kifoghatsz egy vadonatúj bicajt. Arra számíts, hogy a legtöbb helyen 2-3 márkát forgalmaznak csak, viszont ha abból valami nincs raktáron általában 1-2 hetes határidővel be tudják szerezni.

Másik plusz pont, hogy a legtöbb kerékpárbolt szerviz is, úgyhogy ha valamit neadjisten szerelni/cserélni kell, akkor oda viheted nyugodtan, míg a Decathlon, de főleg a Hervis szervize botrányos. Ráadásul urambocsá az eladó ért is a bringákhoz.

Egyébként ha van konkrét elképzelésed (mennyiért, milyet, mire) utánanézhetek, hogy mi van mostanában a piacon.

Egyébként nem vagyok pesti, de róluk egész jókat hallottam:

[link]

2015. márc. 1. 17:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Pont tegnap volt egy expo pesten ahol egy csomót ki lehetett próbálni. Nézz utána talán lesz még vhol a közeljövőben.
2015. márc. 1. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!