Milyen pedált vegyek egy trekking biciklire?
Figyelt kérdés
Vagyis ez egy régi férfi vázas bicikli, amit felújítottam, de nem tudom, hogy milyen pedál való rá.2015. febr. 21. 21:02
1/4 anonim válasza:
a pedál kb olyan mint az alsógatya, mindenki mást szeret... ismerek olyat, aki még outin is platform pedált használ, mert azt szokta meg a lába. olyat vegyél, ami kényelmes neked, esetleg kérd ki a boltos véleményét.
2/4 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm :)
2015. febr. 21. 21:43
3/4 anonim válasza:
Nekem egy alu pedál van rajta, neuzer márkájú, auchanban vettem 1590 Ft-ért. Ilyen, csak fekete az egész:
Nagyon szeretem, mert nem csúszkál rajta a lábam. És ráadásként még pántot is szereltem rá bőr övből. Ebből könnyebben kihúzom a lábam, ha hirtelen kell megállni, mint a look pedálból - amit az országútimhoz használok.
4/4 A kérdező kommentje:
Én is valami hasonlóra gondoltam, majd akkor jobban szétnézek.
2015. febr. 22. 07:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!