Milyen bringát éri meg 50K-ből?
Lassan itt a tavasz, így itt az ideje a bérletet elégetni és nekiindulni a kerékpárral a suliba, viszont van egy kicsi bökkenő, ősz óta annyit nőttem, hogy a térdem már beleütközik a kormányomba, szóval új bringa kellene de nem tudom milyet éri meg manapság.
Persze azért van némi feltétel mint például a legelső, hogy valami jó szexi kinézete legyen, esetleg olyasmi mint a Csepel Magnumnak, valamint az a "belépő" teleszkóp is jó lenne, mert azért itt nálunk az utak igen csak foltozottak, és így jön az, hogy előtte kátyu utána meg bukkanó történet, valamint azért szoktam néha kisebb ugrásokat csinálni, persze nem kell itt több méterre gondolni, max olyanra, hogy 3-4 lépcső fok magasságból ugratok egyet, vagy van néha olyan is, hogy a járdára kell felmennem és olyankor a főúton szoktam végig menni, de ott van olyan is ahol 25 cm-es patka is van, és a felemelés még oké, de amikor lehajtok olyan magasról, akkor igen csak megsínyli az első keréknél lévő rész, a hátulját még nagyjából megoldottam úgy, hogy egy kicsit topítok a lábam rugóztatásával, de hosszabb távon azért már az se segít.
Perpillanat egy Hauser Grizzly-m van/volt, ugye bár tekerni nem tudom így eladás lesz belőle, de azért egész jól kihúztam kis barátommal 7 évig.
Ha még számít valamit akkor (igaz nem sűrűn) de kisebb tereptúra is lenne az új kétkerekűvel.
Aki tud ebben segíteni, annak nagyon szépen köszönöm!
#1 és #2-nek üzenem, hogy nem extrém biciklis vagyok, nekem nem kellenek az ilyen "paraszt vakítós dolgok".
Amit a #3 linkelt, arra már kapásból azt mondom, hogy szexi, meg az a fajta teleszkóp ami benne van, már az is jobb mint a Grizzly-n a full merev dolog.
Valamint a használt is szóba jöhet.
Hèè!!!!
Hidd el teso,hogy nem paraszt vakitas sok cucc.
Egy 25ezres koyo csapagyas agy sokkal merevebb/jobb mint egy fos konuszos semmi.
Az en bringamon is csak egy alivio valtoszett van.
Nem adok xtr ert penzt.De azert van egy RockShox telom,avid fekem,schwalbe gumim ami nem vakitas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!