Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Vélemények erről a cross/trekk...

Vélemények erről a cross/trekkingről?

Figyelt kérdés

A specifikációkat is nézzétek meg: [link]

Amúgy majd kap egy jó kis tárcsaféket előlre meg hátra is.

[Évente a mostanival kb. 1500-2000 km-t teszek meg, de szegény Cruiser nem bírja (mondjuk útálom mint a...)]

Kb. 60-70% aszfaltra lenne, a maradék 30-40% pedig terep. (Meg ráadásul brutálul néz ki, meg az árát szerintem nagyon megéri...)

Vélemények, ötletek?

2015. jan. 27. 00:23
 1/6 anonim ***** válasza:
olcsó bringa olcsó felszereltség. nem a tárcsafék lenne az elsõ amit cserélek, hanem a váltó teljes rendszer, teleszkóp, én ezt a hajtókart is kinyírnám pillanatok alatt, de ez nyílván felhasználás függõ. mindenesetre ez egy belépõ kategória, többet nem is kell várni tõle.
2015. jan. 27. 08:10
 2/6 anonim válasza:

Szia! Én is most készülök biciklivásárlásra. Végignéztem az összes lehetőséget a magyar webáruházakban. (A helyzetemet bonyolítja, hogy nekem 23"-os, azaz XL-es váz kell, ez már leszűkíti a lehetőségeimet.) Nagyrészt munkába járós kerékpárt kerestem, azaz napi 15 km-t tekernék, persze jobb időjárás esetén. Ez durván 1500-2000 km-t jelent majd nekem is évente.

Nem szaporítom tovább a szót, végül én is a Kross Evado 2.0-ánál kötöttem ki. Előnye, hogy jó a váz, a teleszkóp lockolható és viszonylag tűrhető alkatrészekkel van felszerelve. A héten fogom megvenni. Terepre szerintem ennyi pénzért nem találsz jót, de városban ilyen felhasználásra tökéletes. Aki persze sportoló vagy bringafetisiszta, az mindig le fogja szólni a 2-3-500 ezer alatti bringákat.

2015. jan. 27. 11:25
 3/6 Alex Fly ***** válasza:
Tárcsa erre? Minek? Hogy megduplázd az értékét? Alapnak talán nem rossz, de én előtte inkább a teljes hajtásláncot cserélném valami középkategóriásra. Tárcsafék ráér -már ha annyira ragaszkodsz hozzá, mert értelmét nem igazán látom...
2015. jan. 27. 12:28
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi a tippeket. második kommentelő, milyen színben, évjáratban? csinálsz nekem róla egy videót? mert normálisat nem találok róla,csak ilyen promósat...
2015. jan. 27. 19:30
 5/6 anonim válasza:

Szia, második vagyok. SpeedBike-ban megvettem végül ma a bringát, 2014-es évjárat. Fehérben akartam, de sajnos már elfogyott az összes fehér (a nagykereskedésben sincs, és külföldön is csak egyetlen lengyel webshopban találtam), így a grafitszürke lett. A 2015-ös modellek nekem nem annyira tetszettek a matt festés, a színek, meg a kicsit gyengébb felszereltség miatt.

Videót nem tudok csinálni, de a 2015-ös modellről elég jó videót csináltak a lengyelek (dobrerowery.pl csaorna a youtube-on).

Így elsőre nagyon jól suhan, bár sok tapasztalatom nincs, mert ez az első rendes biciklim (29 éves vagyok). Bíztatlak, hogy menj el személyesen a boltba, és nézd meg, tapogasd meg ott. Ha jól emlékszem, kisebb méretben volt még nekik a boltban, de a nagykernél is tuti van még szürke minden méretből.

2015. jan. 27. 22:35
 6/6 A kérdező kommentje:
én 16 vagyok... de azt a videót láttam, csak az a baj, hogy az nem a 2014-es, mert én is azt néztem ki :)
2015. jan. 28. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!