Vélemények erről a cross/trekkingről?
A specifikációkat is nézzétek meg: [link]
Amúgy majd kap egy jó kis tárcsaféket előlre meg hátra is.
[Évente a mostanival kb. 1500-2000 km-t teszek meg, de szegény Cruiser nem bírja (mondjuk útálom mint a...)]
Kb. 60-70% aszfaltra lenne, a maradék 30-40% pedig terep. (Meg ráadásul brutálul néz ki, meg az árát szerintem nagyon megéri...)
Vélemények, ötletek?
Szia! Én is most készülök biciklivásárlásra. Végignéztem az összes lehetőséget a magyar webáruházakban. (A helyzetemet bonyolítja, hogy nekem 23"-os, azaz XL-es váz kell, ez már leszűkíti a lehetőségeimet.) Nagyrészt munkába járós kerékpárt kerestem, azaz napi 15 km-t tekernék, persze jobb időjárás esetén. Ez durván 1500-2000 km-t jelent majd nekem is évente.
Nem szaporítom tovább a szót, végül én is a Kross Evado 2.0-ánál kötöttem ki. Előnye, hogy jó a váz, a teleszkóp lockolható és viszonylag tűrhető alkatrészekkel van felszerelve. A héten fogom megvenni. Terepre szerintem ennyi pénzért nem találsz jót, de városban ilyen felhasználásra tökéletes. Aki persze sportoló vagy bringafetisiszta, az mindig le fogja szólni a 2-3-500 ezer alatti bringákat.
Szia, második vagyok. SpeedBike-ban megvettem végül ma a bringát, 2014-es évjárat. Fehérben akartam, de sajnos már elfogyott az összes fehér (a nagykereskedésben sincs, és külföldön is csak egyetlen lengyel webshopban találtam), így a grafitszürke lett. A 2015-ös modellek nekem nem annyira tetszettek a matt festés, a színek, meg a kicsit gyengébb felszereltség miatt.
Videót nem tudok csinálni, de a 2015-ös modellről elég jó videót csináltak a lengyelek (dobrerowery.pl csaorna a youtube-on).
Így elsőre nagyon jól suhan, bár sok tapasztalatom nincs, mert ez az első rendes biciklim (29 éves vagyok). Bíztatlak, hogy menj el személyesen a boltba, és nézd meg, tapogasd meg ott. Ha jól emlékszem, kisebb méretben volt még nekik a boltban, de a nagykernél is tuti van még szürke minden méretből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!