Mekkora fényerejű cree ledes lámpa kell ahoz, h világitás nélküli közúton éjszaka használható, h jól lehessen vele látni, és az autósok észrevegyenek, de számukra ne legyen zavaró a fénye?
Figyelt kérdés
2014. dec. 28. 11:49
1/3 anonim válasza:
Csak mellékesen: akadjunk már le erről, hogy jaj nehogy a szegény autóst elvakítsam... egy kocsi 2x60 wattos halogénlámpával jön szembe, te meg egy kis elemes vacakkal...
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__kerekparozas__64..
2/3 Egon Noiro válasza:
A fényerő nem valószínű hogy valóban zavaró lesz a szembejövő autósnak, viszont ettől ő még lehet bunkó, és beletolhatja a szemedbe a reflektorát, ha erősnek akarja érezni... Van Cree ledes lámpám, 3 wattos, de annyira vabálja az elemet, hogy inkább nem használom. Egy Energizer fejlámpával járok inkább. Két erős fényű ledje van, aminek a fénye nekem pont elég, emellett ha akarom félre tudom fordítani, hogy a szembejövő másik biciklistát (ezt most de szerettem volna aláhúzni) ne zavarja. Az autós egyébként bármiféle lámpánál hamarabb észrevesz ha használsz fényvisszaverő mellényt. Tudom hogy ronda, meg kényelmetlen is egy kicsit, viszont saját sötétben szerzett tapasztalatim szerint bármilyen lámpánál feltűnőbb, és ez kárpótol a csúnyaságáért.
3/3 anonim válasza:
5ledes sima egyszerű bikefun 2000ft-s lámpával tökéletesen látok kivilágítatlan országúton... minden más, csak felesleges parasztvakítás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!