Van arra bármi kikötés, hogy a csengőnek a kormányon kell elhelyezkednie, vagy nyugodtan tehetem a nyeregcsőre is?
Fogós, ravasz a kérdés! A jogszabály csak a csengő felszerelését/meglétét írja elő. A helyéről nem rendelkezik.
Szerintem a legjobb helye az első agyhüvelyen van...
A KÖHÉM-rendelet csak a lámpák/prizmák elhelyezését szabályozza, a csengőét nem. Mivel ez az a kötelezően előírt felszerelés, aminek semmi értelmét nem látom, így a lényg, hogy ne legyen útban...
"mert a kormányon már nem fér el semmi :D"
Nálam ugyanez a helyzet.
Kormánystucni nyaka sem megy, A-heades. Váz, nyeregcső, minden "oversize" illetve ovális, nem lehet feltenni rá.
Van középen két kis könyöklő-pótló szarvam, arra lehetne a tövénél, mondjuk ott is Q-ra útban lesz, de ismerve a rendelet nyitva hagyott feltételeit, megfordult a fejemben a láncvilla is. :D
#7:
Már vettem egy normál bilincsest, a legkisebbet, ami létezik. De amit linkeltél, a burája annak sem férne el, egyetlen gyűrű van a stucni és a kormánycsapágy közt.
Én a kormányra akartam tenni, de úgy, hogy maga a csengő lefelé álljon, úgy még elfért volna.
De túl szűk a bilincse. Paff.
Így a támvillára került, némi gumibelsővel alábélelve, mert oda meg nagy volt a bilincs. Ha nagyon akarom, még tudom is használni menet közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!