Télen hova teszitek a biciklit? Én kint szoktam hagyni az udvaron, tavasszal pedig újra használom
Én nem szoktam a műszaki állapottal sokat foglalkozni, addig hajtom ameddig bírja. Aztán vagy elviszem szervízbe, vagy veszek egy használt biciklit. Attól függ, melyik olcsóbb a kettő közül.
Mióta hamar sötétedik nem is biciklizek mert a bukkanónál leesett a lámpám és összetört.
"Én nem szoktam a műszaki állapottal sokat foglalkozni, addig hajtom ameddig bírja"
Én meg be se tolom az utcáról. Amíg megvan, megyek vele, ha eltűnik, veszek egy másikat.
(egyébként az előszobában tartom)
Én otthagytam a bolt bejáratánál, mert bedühödtem rá. Biciklivel mentem boltba, mire kiértem, lelopták az ülést róla. Jófajta ülés volt, még Svájcból hoztam.
Szóval azóta a boltba is kocsival megyek.
"Télen hova teszitek a biciklit? Én kint szoktam hagyni az udvaron"
Be is baszna ha a 300 ezer forintos bringámat kint hagynám télen az udvaron, nekem nem fussa annyira hogy minden tavasszal újat vegyek.
Aki télen kint hagyja az udvaron a bringáját, az a feleségem, én tolom be minden este a tárolóba-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!