Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen hátsókereket vegyek?

Milyen hátsókereket vegyek?

Figyelt kérdés
Dirt biciklim van és tojás van a hátsókerékben és szeretnék újat venni na meg fogaskoszorút sem tudom sehogy sem leszedni vettem már hozzá több szerszámot egyszerűen rá van annyira szorulva hogy nem tudom megengedni és fontos lenne azt is lecserélnem mert elgörbült(használtan vettem így a biciklit) Szóval kellene egy olyan hátsókerék ami jó bírja ha trükköket csinálok,gyakorlok vele terepet is bírja jól jelenlegi kerekemnek nem tudom pontosan a méretét hogy miszerint kellene választani a kerékagy az sram mth-306 a felni meg KLS draft 559x19 de persze ezt csak azért írtam le hogy egy hozzá értő tudjon segíteni gondolom ebből lehet tudni a mérete hogy milyen kell.

#kerék.hátsó
2014. nov. 22. 12:41
 1/7 A kérdező kommentje:
[link] ez jó lehet?
2014. nov. 22. 15:36
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem dirte nem jó. Inkább ebiken rakass össze egyet pl:

felni: [link]

agy: [link]

küllő: [link]

+ 2000ft összerakás

2014. nov. 22. 17:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Felni akár lehet sun single track is és garantált kb hogy nem fog tönkre menni.
2014. nov. 22. 17:47
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi picit sok az ár de megveszem bízok benne hogy tényleg bírni fogja olvastam az oldalon a felninél hogy "MTB felni extrém használatra" remélem akkor tényleg fogja bírni a strapát, összerakni szerintem itthon is fog menni vannak hozzá szerszámok is, de mekkora küllőt vegyek hozzá?
2014. nov. 22. 18:12
 5/7 anonim ***** válasza:
2014. nov. 23. 10:58
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi ezt én is megtaláltam de lenne még párkérdésem honnan tudom mennyi a kereszt? Mert én mindent kitöltöttem csak azt nem tudtam.Ezt a felnit választottam [link] de ahogy nézem erre elég vastag gumi megy mekkora a legkisebb amit rátudok rakni mert nem akarok túl széleset mert aszfalton is sokat szokom biciklizni. És lenne még egy utolsó miben különböznek a kerék agyak? Mert nekem amik most fent van elől és hátul ami volt az Sram 306-os volt, miért lesz jobb ha veszek sokkal drágábbat? Ne haragudj kérdésekért lehet pár hülye kérdést de szeretnék tisztában lenni a dolgokkal.
2014. nov. 23. 14:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Igazából általában a drágább agyak erősebbek. Meg az jobb ha ipari csapágyas mert kisebb az esély hogy belemegy a víz és nem kezd el kotyogni egyhamar. Ha meg adod az email címed akkor küldök egy dokumentumot és abban le van írva hogy milyen széles kerékre milyen széles külső jó.
2014. nov. 23. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!