Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen 50 köbcentis motort...

Milyen 50 köbcentis motort vásároljak?

Figyelt kérdés
Gondoltam Simsonra, mert megbízható(meg azzal vizsgáztam), van hozzá alkatrész, megy is egész jól, de azért eljátszottam a gondolattal hogy milyen lenne esetleg egy: Yamaha dt50, vagy egy aprilia, VAGY bármi más ilyen 50ccm es 'enduró' Most egy robogóm van, de az valahogy nem az igazi! Köszi a válaszokat előre is!

2014. nov. 9. 15:08
 1/3 anonim ***** válasza:

simson megbízható volt 20 éve, még talán 10 éve is, de azok az agyonhajszolt, rommá bütykölgetett 1000 tulajon főleg kamaszgyerekeken átment romhallmazok amik a többségéből maradtak... hát megbízhatónak nem, inkább lestrapált régiségnek nevezném... nekem 3 is volt az utolsó 10 évvel ezelőtt, de mindig kellett mindegyiken bütykölni valamit, cserben is hagytak rengetegszer, volt, hogy Abáról kellett tolnom Agárdig... nah az egy jó kis túra volt...

egy használt derbi senda-t vettem 5 éve, azóta kapott kb 15000km-t de csak gumit cseréltem rajta... + nem nyúzom halálra tisztelem, hogy elvisz munkába minden nap.

2014. nov. 10. 05:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Simson addig volt jó, ameddig volt hozzá gyári alkatrész. Manapság is elmennek, de valamit mindig piszkálni kell rajta és ez rohadt idegesítő tud lenni, főleg hogyha napi használatra kell vagy éppen túrázni akarsz egyet mondjuk valami 100-150 km-es távolságra, na oda már egy Simson-nal nem igazán éri meg elindulni. Nekem egy Aprilia Pegaso 125-ös motorom van. 7 éve vettem, ráköltöttem 300 000 ft-ot mert teljesen felújítottam 70 000 ft-ért vettem rá egy 110/80 R19-es és egy 150/70 R17-es Metzeler Tourance gumit, és azóta csak olajat és benzint töltök bele, 50 km-re járok munkába vele. Nem kell félni hogy lerobbanok, hogy nem indul be stb. Szerintem manapság jobban megéri egy modernebb szerkezetet venni mint egy NDK-s csodabogarat amit állandóan szöcskölni kell.
2014. nov. 11. 18:06
 3/3 Mordó02 válasza:
Szerintem vegyél Aprilia RS50-et:)Nekem nem volt olyanom de sok jót hallottam róla.
2015. szept. 27. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!