A bicózás mennyire alkalmas a mindennapok feszültségének a levezetésére?
Figyelt kérdés
Egy cruiserem van, azzal gondoltam, hogy tekerek munka után 5-10 km-ert. Feszült tempóban dolgozok és otthon sem tudok pihenni sokat mert a gyermeknevelés nem arról szól. Nem tudok leereszteni sehogy, így ez jutott az eszembe.2014. nov. 4. 21:32
1/11 anonim válasza:
Attól függ hol tekersz, ha a városban, akkor mégjobban feszült leszel a sok hülyétől. Ha teheted, külvárosban vagy városon kívül tekerj, ahol nincs kocsi, gyalogos, más bicajos.
2/11 anonim válasza:
Nem tudom, hol laksz, de pl. természetben kirándulni rohadtul jó dolog. Na nem 5-10 km-en, hanem pár órás tekeréseken elfelejtem minden bajom, kimondottan kikapcsol :) Próbáld ki te is.
3/11 anonim válasza:
én pesti forgalomban nőttem fel bicikli nyeregben, most new york utcáin nyomom nap mint nap... komolyan nem értem, azokat, akiket kiakaszt a sok "hülye" én tudomást sem veszek róluk... báár lehet, hogy csak beolvadok :D
4/11 anonim válasza:
New Yorkban engem sem érdekelnének a hülyék, bár lehet nincs is ott annyi mint itt :) De kimennék oda tekerni.
5/11 anonim válasza:
Nincs is jobb este az üres utcákon rakni.
6/11 anonim válasza:
ha szereted, és élvezed, akkor alkalmas
7/11 brazen65 válasza:
A "bicózás" szerintem az egyik legmegnyugtatóbb dolog, én szeretek forgalomban, kietlen utakon, erdőben, mezőkön, nappal, éjszaka, szóval mindig, és mindenhol tekerni, persze 10-15 km nekem nem elég de ha elég sokat tekersz, és nem adod fel az első kezdeti nehézségek után, na meg persze van egy jó bringád, akkor te is bármikor le tudsz majd tekerni 30-60 sőt akár 100 km-t is.
8/11 anonim válasza:
Szerintem nagyon alkalmas. Már fél óra is csodákra képes. Mikor nyugodtan, aszfaltozott úton, városban megyek az is egész jó, de nekem sokkal jobban esik, amikor kimehetek bár fél órára terepre: meredek mászásokkal és technikás lejtőzésekkel. Na ettől már mindent elfelejtek, utána mintha kicseréltek volna. Ilyenkor az adrenalin átveszi az irányítást és egy kis levezetéssel nagyon jó hatással van. Volt, hogy három nap alatt két heti anyagot kellett megtanuljak. Mindhárom délután mentem kb 1 órát és hiába az időveszteség, sokkal hatékonyabban ment. Szerintem mindenképp próbáld meg, nem veszíthetsz vele.
9/11 anonim válasza:
off
4esnek
new yorkban 0 a közlekedési kultúra, pestre még rá lehet mondani, hogy európai közlekedési kultúra van, de itt... itt basszus semmi szabály semmi nincs betartva, jobb kéz szabály ilyen alap dolgokat is felejts el...
sokan még a sávot sem képesek tartani... még ahol fel van festve is vannak, akik 2sávot elfoglalnak egy toyota priusszal...
kedvencem, csúcsidőben Manhattan kereszteződéseiben hiába működik a lámpa, minden forgalmas kereszteződésbe kell a lámpa alá még 3-4 forgalomirányító rendőr... és az autósok még így is leszarják és mennek random ahogy tudnak... rengeteg koccanás stb stb... itt bringán egy pillanatnyi figyelmetlenség és halott vagy...
10/11 anonim válasza:
jah és még annyi, hogy new yorkban rosszabbak az utak, mint magyarországon... méteres kátyúk, 10-15cm mély csatornafedők stb stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!