Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen kerékpár fajtát ajánlan...

Milyen kerékpár fajtát ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Több célra is használnám:

- munkába járás, Bp-i belső kerületből a város szélére

- rövidebb, pár órás túrák aszfalton, "legrövidebb idő alatt minél messzebbre"

- alkalmanként hétvégi túrák, változó minőségű aszfalton, helyenként földúton, ösvényen

2014. okt. 30. 08:54
 1/10 anonim ***** válasza:
Magellan Polaris - nekem két ilyen bringám is volt, városi közlekedésre és túrázásra is nagyon jó volt, imádtam őket.
2014. okt. 30. 10:00
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen cross/trekkinget. (a 28as kerék miatt jó aszfalton, de terepen jobb, mint az országúti vagy a fitness) Én nyár végén vettem egy Gepida Alboin 300 pro crs-t, ha belefér a keretedbe, akkor tudom ajánlani mert nagyon jó bringa.
2014. okt. 30. 21:08
 3/10 brazen65 ***** válasza:
46%
26-os MTB, csak a gumit kell cserélni rajta, 1,5-ös schwalbe speed cruiser slick gumival hasítasz aszfalton, ha meg túrázni mész akkor egy 2,1-es smart sam.
2014. nov. 5. 19:45
 4/10 anonim ***** válasza:
és mi előnye van 26-os mtb-t venni, mikor majdnem kizárólag aszfalton használja amire sokkal jobb a cross/trekking, az alkalmankénti földutas túrára meg úgyszintén bőven elég?
2014. nov. 5. 19:55
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Végül cross trekking lett, szaküzletben is azt ajánlották.

2014. nov. 6. 21:24
 6/10 anonim ***** válasza:
és melyik típust választottad?
2014. nov. 6. 23:45
 7/10 A kérdező kommentje:
Sintero Sprint lett végül is.
2015. jan. 15. 16:59
 8/10 anonim ***** válasza:
Sprint Sinterot tervezek én is venni, milyen? Nincs vele probléma? Megérte?
2015. máj. 4. 15:57
 9/10 A kérdező kommentje:

Sajnos nem nagyon van összehasonlítási alapom, szakértelmem pedig végképp nincs, ezért is tettem fel annó a kérdést.

Előző közlekedési eszközöm egy alsópolcos monti volt, ehhez képest nagyon jó. Frankón lehet vele repeszteni, többnyire nekem kell előzgetni, és nem engem kell előzgetni. Az sem okoz gondot, amikor ösvényen, füvön kell levágni az utat. A nagyobb úthibáktól tartok időnként, de azok gond nélküli elviselése, azt hiszem, nem tartozik a cross-trekking specifikációjába. Összességében megszerettem ezt a vasat, szívesen járok vele, ahova lehet.

2015. máj. 15. 23:58
 10/10 A kérdező kommentje:
De ha megírsz néhány szempontot, konkrét kérdést, megpróbálhatok rá válaszolni.
2015. máj. 16. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!