Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen női kerékpár márkát...

Moreno kérdése:

Milyen női kerékpár márkát ajánlanátok 120-150 ezer között?

Figyelt kérdés

2014. aug. 31. 08:13
 1/1 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy, amelyik neked (vagy annak, akinek használni fogja) tetszik. Nem a matrica a lényeges, hanem az alkatrészek. Ez nagjából egy Acera esetleg egy Alivio szett Shimano esetén ezen az árszínen új kerékpár esetén. Semmiképp ne vegyél olyat pl, hogy egy olcsó racsnis agyhoz párosított Deore váltó, mert az csak beetetés. Én kerülném a hagyományos menetes kormánycsapágyat is, mert ha esetleg később egy rendes villára vágysz, akkor azt a-head kivitelben fogod valószínűleg megtalálni.

Egyébként fogalmam sincs, milyen tipusú biciklire gondoltál, én trekking/mtb-re adtam a válszt, mert gondolom nem egy bevásárlós bringát akarsz ennyiből.

amennyiben egy márkát sem ismersz, ezekre keress rá:

KTM, Cube, Merida, Kelly's, Dema, Gepida...

2014. aug. 31. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!