A 26-os monti tényleg leszerepelt kategória?
Bemegyek a bicikliboltba, mondom montit vennék. Milyet? 26-os össztelósat, mondom.
Arrogáns válasz: ezt a kategóriát nem tartjuk, csak KOMOLY montikkal foglalkozunk. Mi a komoly? 29 vagy 27,5.
Ott is hagytam őket abban a pillanatban.
A 26-os monti mint kategória tényleg leszerepelt? Az biztos, hogy pl. a Merida már a tavaszi Bringaexpón kijelentette: bizonyos fejlesztéseket és újdonságokat a 26-os kategóriába eleve nem terveznek bevezetni, pedig technikailag megoldható lenne.
És lassan tervezik magát a kategóriát is kivezetni.
szerintem nem csak a 26os,hanem alapból a monti mint városi kerékpár egy széles körben elterjedt tévedés.
ebből a szempontból le van szerepelve.
városi használatra az országúti jó koskormány nélkül,a holland kerékpár vagy a trekking.
???????
mondtam egy szoval is h VAROSI hasznalatra kell? ki mondta ezt?
Nem jutottunk el a társalgásban erre szintre. Egyébként ott a helyszínen épp egy fillér se volt nálam, nem akartam ott és akkor megvenni, de 300-400-as keretem van rá.
Na ennyit hagytam volna a boltban, ha nem is ott és akkor, de mondjuk másnap.
érdekes tapasztalat.
nekem van:
a) egyenes kormányi oúti vagyis fitness
b) oúti
c) monti
és városban mit veszek elő nem 90, hanem 100%-ban? a montit.
és miért? az ok egyértelmű: mert VAN BENNE teló!
annyira kell a teló itt a városban?
annyira.
a másik kettő úgy ráz hogy az agyam kiesik.
nem is nagyon ülök rájuk, nem csak városban nem hanem úgy más célra sem.
olyan szinten komfortossá teszi a teló a kerékpározást, hogy ehhez képest az oúti egy kínzópad.
nem is használom már semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!