Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Tudtok olyan biciklit mondani,...

Tudtok olyan biciklit mondani, ami jól megy esőben is?

Figyelt kérdés
Vásárolni akarok egy új biciklit, mert a régit kidobtam. Az volt vele a bajom hogy ha szakadt az eső, meg hó volt csúszott a kerék, és gyengén fogott a fék. Szóval használhatatlan volt rossz körülmények között. Ne csak napos időben tudjak hazatekerni, hanem rossz időben is.
2014. okt. 17. 22:56
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az első válaszoló válaszát, a többieket pedig jelentettem. Remélem titeket is hülyének fognak nézni az életben egyszer amiatt, hogy valamihez nem értetek annyira. Arra látom veszitek a fáradtságot, hogy kigúnyoljatok, de segíteni, á, azt minek...
2014. okt. 19. 15:27
 12/14 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek a negyedik válaszolótól, őt kihagytam. Neki is hasznos volt a válasza.
2014. okt. 19. 15:29
 13/14 anonim ***** válasza:
49%
Semmi baj. Múltkor koszos lett az autóm, ki is dobtam a francba, vennem kellett egy újat. Nem vagyok én akkor szerelő zseni, hogy tudjam, le is lehet mosatni. Az nem az én resortom, cöhh -.-
2014. okt. 19. 16:29
 14/14 brazen65 ***** válasza:

"Vásárolni akarok egy új biciklit, mert a régit kidobtam. Az volt vele a bajom hogy ha szakadt az eső, meg hó volt csúszott a kerék, és gyengén fogott a fék."

Ez most komoly??

Ha hiszed ha nem szakadó esőben, hóban minden kerék csúszik, és a fék sem szereti a vizet, különösen a V fékek.

Egyébként rossz időben is haza lehet tekerni, ha óvatosabban hajtasz, meg fékezgetsz!!

2014. okt. 23. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!