Mennyiért érdemes venni haladó kerékpárosnak biciklit venni terepre?
Figyelt kérdés
Mindenképp MTB kéne, ami rendelkezik első teleszkóppal. A gumik terepre tervezettek legyenek, lehetőleg 3x6 sebességgel, de a 3x7 se lenne rossz.
Leginkább dagonyáznék vele, nem országútonék igazán. Van rá kb. 60 ezrem, de ha ez kevés spórolhatok még!
Adataim: 17 éves fiú, 60 kilós, 176 cm-es.
Szeretek zöldezni!
2014. okt. 5. 12:13
11/11 anonim válasza:
Én ezt ajánlom neked : [link]
Igaz a színe nem tetszik nekem (nekem szürke/kék van ) .Én nagyon meg vagyok vele elégedve 1,5 éve vettem eddig csak a gumit kellet cserélni(bár azt az elején ajánlatos) múltkor estem vele egy hatalmasat ,nem lett semmi baja,szóval én bátran ajánlom ebben az árban jobbat nem kapsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!