Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Gödről indulva milyen kerékpár...

Gödről indulva milyen kerékpárútvonalat ajánlotok?

Figyelt kérdés
Egyelőre max 40-50km, de lehet kevesebb is. Inkább valami olyat szeretnék, ami egy "körút", tehát nem elmegyek valahova, aztán ugyanazon az úton jövök vissza.

2014. okt. 1. 14:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Csak kerékpárúton,országúton vagy földútun is?Ezen szempontok ismerete nélkül elég nehéz útvonalat ajánlani.

Igaz, hogy nem körút,de a bicikli út felmegy egészen Szobig.Igaz, hogy az olyan 80 km, de nem kell végig menni.

Felmehetsz még a naszály hegyre is edzésnek egész jó, majd vissza verőce fele.Ebben egy kis 2-es út is benne van, de az a szakasz végig lejt.

Ha jó az országút is akkor gyakorlatilag bármerre mehetsz.

Ajánlanám pl: Göd->Sződliget->Sződ->Csörög->Váchartyán->Kisnémedi->

Püspökszilágy vagy Váchartyán után tovább Váckisújfalu fele (Kisnémedi->Püspökszilágy emelkedő!).

Innen is szemezgethetsz:

[link]

Vagy innen:

[link]

2014. okt. 11. 19:52
 2/3 A kérdező kommentje:

Inkább bicikliúton mennék, de tudom hogy ez nem igazán megoldható. Úgyhogy kevésbé forgalmas országút is lehet, vagy földút, de utóbbiból ne legyen sok.

Szobon már voltam, Vácra nagyon sokszor mentem már, úgyhogy ezt a részét már eléggé unom ebben a formában (oda-vissza).

Köszi a választ, jöhet még, ha valakinek van ötlete.

2014. okt. 12. 16:30
 3/3 anonim ***** válasza:

Gödről indulva sajnos csak egy kerékpárútvan ami felvezet Szobra, de amiket leírtam azok nem túl forgalmasak.Amúgy átkompozhatsz Szentendrei szigetre és azt oda-vissza végigtekerheted, az is szép és gyakorlatilag nulla kocsi.

Valamint ott van még a pilis ami szerintem a legjobb errefelé, csakhát ha nem akarsz mindig fizetni a kompért akkor le kell tekerni a megyeri hídig aztán meg vissza fel a másik oldalon és ez így már elég hosszú pláne, hogyha még fel is akarsz tekerni a pilisre.Viszont ha már jobb formában vagy akkor mindenképp megéri.Pap-rét, Dömörkapu igazán megéri megnézni.Ez a vízesés is ott van közvetlen a bringaút mellett:

[link]

és még sok minden más.

2014. okt. 12. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!