Kint van az erkélyen a biciklim nem fog rozsdásodni?
Figyelt kérdés
Ezekben a hideg reggelek/estékben nem fog rozsdásodni? Lenn a tárolóba nem tartom, mert a k*csög p@raszt szomszédok leütik a vadiúj fényezést...már így is le van ütve 4 helyen. Le takartam egy pléddel, be wd-40-eztem nagyjából mindent, nem fog így rozsdásodni?2014. szept. 25. 17:44
1/2 anonim válasza:
Ha esik rá az eső akkor mindenképp fog rozsdásodni. Különösen a nem festett részek!
Hideg időben pedig hamar lecsapódik a pára, úgyhogy azért fog rozsdásodni.
Főleg azokon a helyeken ahova be tud folyni a víz és nehezen szárad ki.
Használj valamilyen takarót ami beborítja az egész kerékpárt. A pléd nem jó, mert átázik és attól még rosszabb lesz!
Én is a lakásban tartom (sajnos nincs erkélyem), mert nem lehet egyik lakótársban sem megbízni.
2/2 anonim válasza:
WD-40 tisztításra jó, nem véd, és nem is ken, felejtős.
Kint garantáltan szétrozsdásodik, főleg a párás reggeleken.
Szoríts helyet a lakásban a bringának, én a lakószobában tartom, az egyik sarokban, hátsó kerékre állítva, így egész kevés hellyel is beéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!