Denevér az erkélyen. Hogyan zavarhatnám el?
Figyelt kérdés
Kevésbé zavarna a jelenléte, ha nem kéne minden áldott nap a kakiját takarítanom, de már nagyon meguntam ezt az egészet. Tudom, hogy védett állat, meg húdehasznos, de pont nem érdekel. A saját erkélyemre nem tudok nyugodt szívvel kimenni, mert vagy sz*ros, vagy vernyákol. Nem akarok pénzt ölni a dologba amúgy, így is van elég kiadásom. Azt se tudom, többen vannak-e. :( Mit csináljak?2014. szept. 15. 15:10
1/6 anonim válasza:
Talán kitehetnél olyan dolgot, ami ha fúj a szél, és akkor nem repülnek oda. Semmilyen esetben ne bántsd őket, semmilyen állatot. pl. rég/rossz cd-ket felfüggesztesz, és azok mozognak, és megilyednek tőle, és nem repülnek oda. vagy legutolsó esetben kicsit hegyes dolgokat tegyél oda, ahol sokat ülni, és nem ülnek oda. azt használják a madarak ellen is
2/6 mi a fene válasza:
Szólj az állatvédőknek, intézkedjenek. egyébként megértelek, hogy zavar. Megoldás még, ha otthon vagy, hirtelen kapcsolj világitást, vagy valamilyen magas hangot !
3/6 anonim válasza:
Esetleg egy hálóra se futja? Vagy ultrahangos riasztóra?
Ha nem, akkor többször ijeszd el, amikor ott látod, hangos éles hanggal, zajcsapással. Szegény akkor megun, és kénytelen máshova költözni.
A lógatott cd-ket, vagy csörgős zacsikat, szélcsengőt is kipróbálhatod valóban...
4/6 Dioxyde válasza:
igen egy denevér több kilót ürít egy nap:D biztos nehéz takarítani utána:D örülj,hogy nálatok még van denevér .....
5/6 A kérdező kommentje:
Ha te takarítanád minden nap, nem ezt mondanád
2014. szept. 20. 20:14
6/6 Dioxyde válasza:
Nálunk is van egy csapat denevér és védettek szal örülj,hogy nálatok is élnek amúgy meg nagyon sok rovart felzabálnak szóval hasznos állatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!