Szerintetek a régi felújítása, vagy új kerékpár vásárlása?
Figyelt kérdés
Van egy 1990-es Merida verseny bicóm,aminek elég ritka fél alu,fél cromo váza van és gondolkodtam egy teljes felújításon.Fényezés,új felnik,új szett.Vagy felejtsem el és inkább egy új bicó?A használt felújítása nem két fillér lenne,már számolgattam,csak ez tényleg elég ritka váz.Meg az is kérdés,hogy érdemes-e vmi régi,de jó állapotban lévő szettet tenni rá,vagy a mai kor szettjei közül válogatni?2014. aug. 31. 21:27
1/6 anonim válasza:
Én felújátanám, és egy modern, új szettet raknék rá.
2/6 A kérdező kommentje:
Na én is ezen agyalok.Kaphatna egy komplett Tiagra szettet és új felniket persze,de fényezéssel,komplett felújítással,felnikkel kb 200-at számoltam,ugye abból már egy új verseny is kijönne,igaz azon gyengébb szett lenne.Kérdés megérné-e inkább újat venni,vagy a régi vas lenne frissítve és ezáltal egyéniesítve? A nyáron sokat tekertem vele,hosszabb túrákon is és bejött.Előtte nagyon hosszú időn keresztül csak montiztam,de a verseny most sokkal jobban bejön.
2014. aug. 31. 21:45
3/6 anonim válasza:
Ha a vázméret jó, akkor megérne annyit, de persze 200-ért lehet kapni teljesen újat, csak az nem egyedi. :)
4/6 A kérdező kommentje:
Pont ezért a filó ! :) A teljes felújítás költséges,annyi,mint egy új bicó,de az nem egyedi,de új.Szóval megy a dilemma :)
2014. aug. 31. 21:51
5/6 anonim válasza:
Jaa, dehát én azt hittem, hogy neked az egyediség az "új" felett áll. :D Legszívesebben én is a régi montim vázát használtam volna outinak. :)) Annyi emlék köt hozzá, 10 év alatt sok ezer km-t beletettem. :)
6/6 A kérdező kommentje:
Mivel én nem használom még 10 éve,így akkora nagy kötődés nincs,de valahogy sokkal eredetibbnek gondolom a mai "sablon" bicók mellett. Ezért gondolkodtam a felújításán.
2014. aug. 31. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!