Milyen régi országútit vegyek ami jó alap építeni, fogadja a 622-es kerekeket, stb?
Asszem pont olyanom volt. Két évig bírta, először a hajtomuhaz fölött tort el a vaz (úgy mentem vele 20 km-t, laza volt), aztán a villája is kifáradt és eltört. De én olyan stílusban bringaztam, amit egy DH bringa se bírna sokáig :D nem vittem túlzásba a kátyúk kerulgeteset. Meg egy idő után egysebessegesre alakítottam szerencsétlen outit, így az emelkedőkön sokkal nagyobb terhelés érte azt a részt is, ami végül eltört.
Szóval ha normálisan használtam volna, valószínűleg most is meglenne (de azóta atalltam a szerkezeti acélból, saját kezűleg épített vazakra. A mostaninak 5/4"-es cső a villája, duplavallas. Na ez soha nem törik el).
Egyébként jó volt, nekem nem volt vele bajom, igaz én nem vagyok túl igényes a gépre.
Használtam KTM-et is, az is hasonló eresztés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!